Revelion 2024 la Belfort Hotel din Brasov

Revelion 2024 la Belfort Hotel din Brasov

Petrece Revelionul 2024 la munte! Hai la Brașov, la Belfort Hotel!

Te poți bucura de cazare în centrul istoric și de o petrecere memorabilă de Revelion în sala Panorama cu o priveliște minunată asupra orașului și asupra artificiilor din Piața Sfatului!

Rezervări

T: +40(754) 047 456⠀

E: sales@belfort.ro

Belfort Hotel Brașov

Adresa : str. Dobrogeanu Gherea nr. 4, Brasov

Website / Facebook

Revelion 2024 la Belfort Hotel din Brasov

Revelion 2024 la Belfort Hotel din Brasov

Hotelul Belfort Brașov este poziționat în centrul Brașovului cu acces rapid la strada
pietonală principală din Brașov, strada Republicii însă în același timp asigură liniștea prin situarea lângă muntele Tâmpa.

Pachet de 3 nopti pentru 2 persoane in perioada 30.12.2023-02.01.2024:

Cazare cu mic dejun buffet
Petrecere cu DJ
Cina Festiva de Revelion
Open Bar nelimitat
Sampanie la cumpana dintre ani
Bufet Brunch Festiv 1 ianuarie 2024

Tarife:

Cameră dubla standard 880 euro/sejur/2 persoane
Cameră dublă deluxe 940 euro/ sejur/2 persoane
Apartament 1090 euro/ sejur/2 persoane

Early booking discount -10 % pentru rezervari efectuate pana la data de 01 Noiembrie 2023.

Rezervări și informații: 0754047456
Email: sales@belfort.ro
Website: https://www.belfort.ro/
Belfort Hotel
Adresa : str. Dobrogeanu Gherea nr. 4
Brasov

Instagram: https://www.instagram.com/hotelbelfortbrasov/?hl=ro
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/belforthotelbrasov/

Revelion 2024 la Belfort Hotel din Brasov

Belfort Hotel din Brasov

Belfort Hotel dispune de 3 săli de evenimente:

  • Sala Poiana cu capacitatea de 45 de locuri recomandată pentru evenimente festive cum ar fi nunți, botezuri, petreceri sau evenimente private iar celelalte două săli,
  • Sala Tampa cu capacitatea de 25-30 de locuri și
  • sala Panorama este sala noastră cu o capacitate de 80 de locuri. Pentru mai multe detalii, vă puteți inspira și din broșura alăturată.

Dacă sunteți în căutarea unei săli de eveniment pentru organizarea unei nunți, unui botez sau a unei petreceri vă recomandăm cu căldură sala Panorama. Aflată la ultimul etaj al hotelului, sala Panorma oferă un peisaj impresionant asupra orașului istoric Brașov. O nuntă la înălțime la propriu și metaforic vorbind, o petrecere memorabilă organizată în detaliu de echipa noastră pegătită să răspundă celor mai variate cereri. Împreună stabilim meniul de masă, pachetul de băuturi, discutăm despre momentul dulce al evenimentului și anume tortul și candy bar-ul.

De ce să alegi Belfort Hotel pentru organizarea nunții sau a botezului?

Pentru că ne aflăm în centrul Brașovului, pentru că suntem cel mai nou hotel din oraș deschis în mai 2017 și pentru că echipa noastră tânără și entuziastă este pregătită să ofere experiențe de neuitat. Contactați-ne astăzi pentru mai multe detalii!

Dacă firma dumneavoastră este în căutarea unei locații pentru organizarea unei conferințe sau a unui team building hotelul Belfort este alegerea potrivită întrucât oferă facilități corporate premium chiar în inima orașului. Cazarea se poate face în camere duble standard, duble deluxe, single si apartamente. Micul dejun și mesele din cursul zilei pot fi servite în sala Panorama iar conferințele, prezentările sau ședințele pot fi organizate în cele 2 săli de evenimente business, sala Poiana cu capacitatea de 45 locuri sau sala Tâmpa cu capacitatea de 25-30 de locuri unde se poate desfășura programul și se poate servi coffee break-ul.
De ce este important un team building?
Iată explicația, termenul de “team buiding” derivă de la cuvântul “echipă”. De altfel, aşa cum sugerează şi numele, este procesul de construire a unei echipe eficace. Un exerciţiu de team buiding poate ajuta la crearea unei unităţi cu o coeziune puternică, ce are un ţel şi un scop comun. Când încercăm să construim o echipă, este important să identificăm punctele tari şi punctele slabe ale fiecărui membru al echipei. Acest lucru ne va permite să le asigurăm sarcini pe care le vor putea duce la capăt cu succes. Așadar nu mai așteptați, contactați-ne astăzi pentru a primi oferta completă și mai multe informații despre team building-uri sau conferințe organizate la Brașov!
Click pe categoria Evenimente festive sau Evenimente corporate în funcție de solicitarea dumneavoastră!

 

EVENIMENTE CORPORATE

Belfort Hotel poate găzdui seminarii, conferințe, întâlniri de afaceri, prezentări de produs sau alte evenimente business într-una dintre cele 3 săli de conferințe ultra moderne. Sălile pun la dispoziție echipamente audio-video de ultimă generație, echipamente pentru controlul luminilor și logistică prezentări. Beneficiați de consiliere în organizarea evenimentelor din partea personalului Belfort și de facilități adaptate fiecărui tip de eveniment.

Indiferent că vă aflați în căutarea unei locații pentru o conferință restrânsă sau un team building la munte cu program complex, hotelul Belfort poate fi alegerea potrivită. Aflat în centru orașului, la baza muntelui Tâmpa, hotelul Belfort pune la dispoziție spații de cazare (camere single, duble, apartamente) și facilități corporate premium pentru succesul evenimentelor business.

De ce să organizați conferințe, întâlniri și team building-uri? Pentru un bun leadership, performanță și ascensiune. Un program adecvat de team building în Brașov, completat cu întâlniri și seminarii ajută orice echipă spre un obiectiv comun și spre performanță, în absența lui echipa poate fi limitată la eforturile individuale pe care le poate face fiecare membru de unul singur.

Capacitatea de a organiza un team building este o abilitate esențiala pentru managerii de azi.

 

EVENIMENTE FESTIVE

Sala Panorama (80 locuri) găzduiește evenimente cochete la ultimul etaj al hotelului bucurându-se de o priveliște minunată a Brașovului. Cu cât se lasă seara cu atât tabloul este mai spectaculos. Fie că organizați o nuntă dichisită într-un cadru restrâns și intim, un botez sau o petrecere alături de cei dragi vă vom fi alături cu îndumări și sugestii astfel încât evenimentul dumneavoastră să fie unul memorabil.

Hotelul Belfort se află în centrul orașului Brașov, un avantaj foarte mare pentru cei care doresc să organizeze un eveniment festiv, o nuntă, un botez sau o petrecere privată. Sala Panorama a hotelului Belfort este potrivită pentru astfel de evenimente, are o capacitate de 80 de locuri, se află la ultimul etaj a acestuia și oferă un peisaj impresionant asupra Brașovului atât ziua cât și noaptea. Sala de eveniment Panorama poate găzdui la înălțime nunta, botezul sau petrecerea pe care doriți să o organizați. De la recepția cu șampanie până la momentul dulce al evenimentul echipa vă va însoți în această experiență unică.

Bucătarul nostru Chef vă propune meniuri de masă delicioase care să răspundă celor mai mari așteptări însă în același timp care să pastreze accentele tradiționale. Vă puteți pune sprijinul în recomandările oferite când vine vorba de muzică, foto, video, aranjamente speciale sau aranjamente florale. Cheia succesului este comunicarea așadar avem încredere că totul va ieși perfect așa cum planificăm, ne vom asigura ca toate aspectele legate de nuntă, botez sau petrecere să respecte cerințele dumneavoastră iar aici facem referire la dansul mirilor, photo booth, momente artistice, lumini arhitecturale și fum greu iar lista poate continua. Pentru un plus de confort oferim tarife speciale de cazare pentru invitații ce doresc să rămână în cadrul hotelului Belfort după terminarea petrecerii. Evenimentele organizate în extrasezon și duminica se bucură de tarife preferențiale. La cerere și contra cost putem pregăti meniuri speciale pentru copii sau pentru persoanele cu regim culinar.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe detalii!